MENÜ

Mindig olvashatsz friss híreket itt!Minden héten új hírek.+aki több Gaga hírt akar, az kövessen engem Twitteren, Cyntii9612 -t.

Legújabb:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A Lady Gaga körüli olykor hisztérikus imádat vagy épp mélységes utálat úgy tűnik, olyan méreteket öltött, hogy a New Yorkernek megéri nyomattá változtatni a sztárt.

A divatcég szerződést kötött a sztár kiadójával, a Universal Musickal egy önálló kollekció létrehozására.

Több pólófazon és minta közül is választhat az, aki a popénekesnőt magán szeretné viselni. Tegnap beszámoltunk róla, hogy Gaga novemberben Budapesten koncertezik, na az pl. egy kiváló alkalom az őt ábrázoló póló felöltéséhez.

Az énekesnő nemcsak a New Yorker egy szériájához adta az arcát és nevét, hiszen a MAC-nél is reklámarc, emlékezhettek a rózsaszín, dedikált rúzsára.  A New Yorker alkollekciójában az egyes darabok ára 14,95 euró és 19,95 euró között helyezkedik el, azaz kb. 4000 és 5300 forint között lesznek.

Te beszerzel egyet?

 

 

 

Lady Gaga az American Idolt krizizálta

Lady Gaga az American Idol című műsor kapcsán nyilatkozott, és nem volt túlságosan megelégedve a műsor producereinek a munkájával. Szerinte indokolatlanul vágták meg a produkcióját.

Az énekesnő egy új számot rögzített ?Alejandro? címmel, amely egy bevezető balladaként készült a el a ?Bad Romance? dalához, kimondottan a TV show miatt. A tervekkel ellentétben azonban amikor sugározni kezdték a műsort, kizárólag az ?Alejandro?-t, (ami csupán egy bevezető rész) adták le.

Ráadásul még a Aljandro-t is erősen megvágták, mivel túl rázósnak tartották egyes részeit. (érdekes, hogy az amerikai erénycsőszök csak a táncot tartják veszélyesnek, az erőszakot nem ? a szerk.)

Lady Gaga őnagysága egy Twitter üzenetet is küldött, amelyben ugyan nem részletezte azt, hogy miért lett megvágva a show, de egy linken elérhetővé tette az egész műsort mindenki számára.

?A producerek megvágták az egészet. Itt viszont meg tudjátok nézni a teljes előadást, kis szörnyecskéim.?

Gaga nemsokára visszatér Angliába, hogy a Monster Ball turné újabb állomásain is fellépjen.

Lady Gaga novemberben BP-n koncertezik!

 

Korunk minden bizonnyal leginkább popcsillag-képesebb előadója, Lady Gaga novemberben Budapesten lép fel, mert olyan sikeres a turnéja, hogy még hozzánk is elhozza.

Lady Gaga, a jelenkor egyik legkülönösebb előadója bejelentette telt házas európai turnéjának őszi bővítését. A The Monster Ball Tour starring Lady Gaga koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban, német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, egy észak-amerikai kör is lesz a végén. Az elsöprő fogadtatásra tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, október 13-tól újabb szériát láthat a közönség.

11844453

Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő show-ban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak, írják a szervezők.

A sajtóanyag szerint a kritikusok világszerte lelkesednek a turnéért, amelyet Gaga egyszerűen csak az első pop-elektro operának nevez. A The Sun lélegzetelállító dolognak hívja, és a legjobb show-nak, amit idén láthatsz. Radio City Music Hall-béli fellépése kapcsán a New York Times így méltatta: ?A koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál.?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A turnébuszban íródnak a dalai:


A világ körüli turné fáradalmai sem gátolják Lady Gagát abban, hogy vadonat új dalokon dolgozzon.

A provokatív énekesnőről pártfogója, Akon nyilatkozott a Vibe magazinnak:

?Akkor is számokat ír, amikor utazik, épp a napokban fogok utána repülni, hogy átnézzük, miket rakott össze eddig! Gaga sokban hasonlít hozzám: képtelen lassítani, vagy hátradőlve, nyugodtan élvezni a sikert. Mindig hajt! Direkt azért csináltatott egy különleges turnébuszt, amely kívülről teljesen átlagosnak tűnik, de egy csúcstechnikával felszerelt stúdiót rejt!?

- mesélte Akon, aki néhány dalt már hallotta a készülő anyagból, és úgy gondolja, a popladynek még bőven vannak tartalékai, és a következő albumával minden kétkedőt meg fog győzni!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lady Gaga YouTube rekordot állított fel
Lady Gaga Bad Romance című számát nézték meg a legtöbben a Youtube videomegosztó oldalon az utóbbi időben. Ez Gaga újabb online rekordja.

A videó, amelyet egyébként az I am Legend?-et is jegyző Francis Lawrence rendezett, bőven átlépte a 180 milliós nézettséget az elmúlt öt hónap forgalmi statisztikái alapján.

Nem ez Gaga első sikeres rekordkísérlete. A Telephone számához készült videoklipet pl. 16 millióan tekintették meg, csupán négy nap alatt, februárban.

Az énekesnő, és csapata jelenleg a Monster Ball turné egyik japán helyszínén állomásozik, újabb bevetésre várva.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Susan Boyle,Gagával akar duettezni

 

Nem sokkal azután, hogy Susan Boyle elmesélte, magával a Pápával akar egy közös számot, most újabb áldozata van: Lady GaGa!

Szerintem Lady GaGa egy csodálatos előadó, teljesen eredeti és szeretem a kosztümjeit is. Imádom! Igen, szeretnék egy duettet vele, persze telefonos kalappal együtt! -mesélte SuBo.

LOL! Bár a két sztár stílusa eléggé eltérő, azért mégis összejöhet a dolog, ugyanis GaGa korábban bevallotta, hogy odavan Susanért!

Már vagy ezerszer láttam azt a videót, amiben a Britain?s Got Talenten énekel, és amikor meglátom Simon Cowell fejét, mindig röhögnöm kell. Azt hiszi, mindent tud, de erre még ő sem számított. Susan többet elért ebben az évben mint amit a legtöbb előadó egy élet alatt elérhet. Tavaly ilyenkor senki sem tudta, hogy ki ő, most pedig a legelismertebb előadókat löki le a slágerlistákról. A stílusunk eltérő. Nem tudom, hogy tudnánk-e együtt dolgozni, de soha ne mondd, hogy soha. Jó lenne együtt dolgozni valakivel, aki ennyire tehetséges. - mesélte még tavaly év végén GaGa.

Kíváncsiak vagyunk, lesz-e valami a dologból! :)

 

Asztali nézet